Skip to content
Prima pagină » Cum Rezolvi Daca NU Merge Aplicatia Your Phone Pe Windows

Cum Rezolvi Daca NU Merge Aplicatia Your Phone Pe Windows

Aplicația Phone Link (fostă Your Phone) permite utilizatorilor să integreze smartphone-urile Android cu PC-urile Windows. Cu toate acestea, utilizatorii nu pot utiliza aplicația respectivă atunci când aceasta nu funcționează. Unii utilizatori au raportat pe forumurile de asistență că trebuie să remedieze faptul că Phone Link nu merge sau nu porneste în Windows.

Așa că, dacă aplicația Phone Link nu se deschide corect în Windows 11, încercați să aplicați aceste potențiale rezoluții pentru a o porni.

smartphone conectat la laptop

smartphone conectat la laptop

1. Rulați Windows Store App Troubleshooter

Probleme de rezolvare a problemelor din Windows Store App există pentru a rezolva problemele care împiedică pornirea corectă a aplicațiilor. Așadar, acel rezolvator de probleme ar putea ajuta unii utilizatori, dar nu neapărat toți, să repare Phone Link atunci când nu funcționează. Cu toate acestea, ar trebui să-l încercați mai întâi atunci când întâmpinați probleme cu aplicațiile.

Aceștia sunt pașii pentru rularea soluționatorului de probleme de aplicații în Windows 11:

 1. În primul rând, lansați Setări cu ajutorul tastei de acces rapid Windows + I a aplicației respective.
 2. Selectați Troubleshoot (Depanare) pentru a afișa alte opțiuni de navigare.
 3. Faceți clic pe Alte-troubleshooters pentru a ajunge la instrumentele de depanare.
 4. Selectați opțiunea Run a aplicațiilor din Windows Store.
 5. Selectați apoi pentru a aplica potențialele rezoluții sugerate de acel troubleshooter.

 

Problemele apar mai des în cazul versiunilor depășite ale aplicațiilor. Așadar, utilizatorii trebuie să se asigure că au instalată cea mai recentă versiune Phone Link. Puteți actualiza aplicația respectivă prin Microsoft Store în următorii pași:

 1. Deschideți Microsoft Store.
 2. Faceți clic pe Bibliotecă pentru a vizualiza o listă de aplicații pentru care sunt disponibile actualizări.
 3. Selectați opțiunea Obține actualizări.
 4. Faceți clic pe Update all (Actualizează tot) dacă există o actualizare pentru Phone Link.
 5. Așteptați ca actualizarea aplicației să se finalizeze în MS Store.

 

 

3. Selectați opțiunile de resetare și reparare ale Phone Link

Opțiunile Reparare și Resetare au ajutat unii utilizatori să rezolve problema aplicației Phone Link care nu funcționează. Acestea sunt două opțiuni de depanare disponibile pentru aproape toate aplicațiile UWP din Setări. Așadar, selectați opțiunea Resetare pentru aplicația Phone Link, așa cum este prezentat în ghidul nostru pentru resetarea aplicațiilor în Windows 11/10. De asemenea, faceți clic pe butonul Repair (Reparare) pentru aplicație, chiar deasupra opțiunii Reset (Resetare).

 

4. Asigură-te că telefonul tău are permisiunea de a rula în fundal

Phone Link nu poate funcționa pe deplin atunci când nu i se permite să ruleze în fundal. Așadar, asigurați-vă că aveți permisiunile aplicațiilor din fundal setate la always pentru Phone Link. Iată cum puteți seta această aplicație să ruleze întotdeauna în fundal prin intermediul Setărilor:

 1. Apăsați ambele taste Windows + X și selectați Căutare pentru a accesa instrumentul respectiv.
 2. Tastați Apps & Features în interiorul căsuței de text a utilitarului de căutare.
 3. Selectați Apps & features pentru a deschide instrumentul de dezinstalare a Setărilor.
 4. Apoi faceți clic pe butonul de meniu cu trei puncte pentru Phone Link.
 5. Selectați Opțiuni avansate pentru a accesa meniul de permisiuni pentru aplicațiile din fundal pentru Phone Link.
 6. Faceți clic pe opțiunea Always (Întotdeauna) din meniul derulant Background apps permissions (Permisiuni aplicații în fundal).

 

 

5. Dezactivați modul de economisire a bateriei

Windows 11 are un mod de economisire a bateriei pentru laptopuri care restricționează activitatea aplicațiilor din fundal atunci când este activat. Această caracteristică poate împiedica Phone Link să ruleze în fundal, astfel încât dezactivarea acestui mod ar putea, în mod fezabil, să rezolve problema ca Phone Link să nu funcționeze pentru unii utilizatori. Puteți dezactiva modul de economisire a bateriei în Windows 11 urmând acești pași:

 1. Deschideți aplicația Windows System Settings cu comanda rapidă din meniul Start fixată.
 2. Apoi faceți clic pe opțiunea de navigare Power & battery (Putere și baterie).
 3. Sub Baterie, faceți clic pe Economizor de baterie.
 4. Apăsați butonul Opriți acum pentru opțiunea Economizor de baterie.

Recomandăm, de asemenea, să vă țineți laptopul conectat la priză înainte de a încerca să lansați Phone Link. Acest lucru va asigura faptul că modul de economisire a bateriei nu se va porni niciodată automat atunci când bateria scade sub 20 la sută.

 

6. Activați partajarea datelor între dispozitivele conectate

7. Activați partajarea datelor între dispozitivele conectate

Phone Link este o aplicație pentru care schimbul de date este important. Partajarea datelor pentru dispozitivele legate trebuie să fie activată pentru ca Phone Link să funcționeze. Puteți permite partajarea între dispozitive pentru acea aplicație astfel:

 1. În primul rând, deschideți instrumentul Aplicații și caracteristici din Setări, așa cum este indicat pentru primii trei pași din soluția patru.
 2. Faceți clic pe Share across devices (Partajare între dispozitive) pentru a vizualiza aceste setări.
 3. Selectați butonul de radio Doar dispozitivele mele.
 4. În plus, asigurați-vă că nu utilizați conturi de utilizator Microsoft diferite pe PC-ul cu Windows 11 și pe telefonul mobil Android pe care este instalată aplicația Phone Link. Trebuie să utilizați același cont Microsoft pe ambele dispozitive.

 

 

7. Dezactivați aplicațiile antivirus de la terți

Dacă ați instalat pe PC un program antivirus de la o terță parte, este posibil ca acel software să blocheze sincronizarea aplicației Phone Link cu dispozitivul mobil. Nu este cu totul neobișnuit ca instrumentele antivirus să împiedice pornirea corectă a aplicațiilor legitime, identificându-le în mod greșit ca fiind malware (cunoscute și sub numele de falsuri pozitive). Acesta este motivul pentru care multe aplicații antivirus încorporează liste de excludere pentru software.

Pentru a verifica dacă software-ul antivirus cauzează probleme cu Phone Link, dezactivați temporar scutul acestuia. Probabil că veți găsi o opțiune de dezactivare a scutului instrumentului antivirus în meniul contextual al acestuia. Faceți clic cu butonul drept al mouse-ului pe pictograma din tava de sistem a uneltei antivirus pentru a selecta o opțiune pentru dezactivarea scutului său. Apoi verificați dacă Phone Link funcționează mai bine cu antivirusul dezactivat.

Dacă se rezolvă problema, adăugați Phone Link la lista de excludere a aplicației antivirus. Alternativ, dezinstalați software-ul antivirus pentru a vă asigura că nu poate interfera cu aplicația. Aplicația Windows Security preinstalată este un bun înlocuitor.

 

 

8. Reinstalați aplicația Phone Link

Reinstalarea Phone Link va repara fișierele acelei aplicații, în cazul în care unele sunt corupte sau lipsesc. Cu toate acestea, opțiunea de dezinstalare pentru Phone Link este, de obicei, gri în Setări. În schimb, va trebui să dezinstalați Phone Link cu o comandă PowerShell. Dezinstalați și reinstalați Phone Link în Windows 11 după cum urmează:

 1. Deschideți caseta de căutare a Windows 11 pentru a găsi fișiere și aplicații.
 2. Introduceți fraza de căutare PowerShell pentru a găsi aplicația respectivă.
 3. Selectați Run as administrator pentru a deschide aplicația Windows PowerShell din instrumentul de căutare.
 4. Introduceți această comandă pentru dezinstalarea Phone Link și apăsați Return:
  Get-AppxPackage Microsoft.YourPhone -AllUsers | Remove-AppxPackage
 5. În continuare, deschideți pagina Phone Link Microsoft Store în software-ul de browser web.
 6. Selectați opțiunea de obținere a aplicației Phone Link în magazin.
 7. Apăsați butonul Open Microsoft Store (Deschideți magazinul Microsoft) în fereastra care apare.
 8. Faceți clic pe Obține pentru a reinstala Phone Link.

 

Accesați-vă smartphone-ul în Windows 11 cu Phone Link

Phone Link este o aplicație bună pentru integrarea telefoanelor mobile cu PC-urile cu Windows, atunci când funcționează. Deși nu sunt garantate, soluțiile potențiale de mai sus vor aborda multe dintre cauzele pentru care Phone Link nu funcționează în Windows. Dacă acestea nu sunt suficiente, încercați să ștergeți memoria cache, să activați notificările și să dezactivați optimizarea bateriei pe telefonul mobil care include aplicația de însoțire Phone Link pentru Android.

5/5 - (9 voturi)
Matei Corvin

Matei este unul din autorii acestui blog. Este un scriitor de content online de peste 10 ani. Pasiunile sale sunt laptopurile, smartphoneurile, si securitatea online.

In ultimii 5 ani, a reusit sa publice peste 100 de articole pe domenii mari precum Vice, Forbes, Medium.

Este foarte interesat de viitorul tehnologiei, de aceea nu lasa nimic neacoperit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *