Skip to content
Prima pagină » Uite Cum Sa Folosesti Setari Rapide in Windows 11

Uite Cum Sa Folosesti Setari Rapide in Windows 11

Vreți să faceți câteva modificări rapide la Windows 11? Ar trebui să încercați Quick Settings (Setări rapide). Iată cum.

Noua funcție de setări “Quick Settings” din Windows 11 face ceea ce scrie pe cutie. Oferă o scurtătură pentru a modifica diverse setări ale calculatoarelor Windows fără a vă încurca în tot meniul de setări. Aceasta vă oferă totul, de la Bluetooth, Wi-Fi, Focus Assist, Nearby Sharing, Mobile hotspot și așa mai departe, într-un singur loc, într-un colț al desktopului dumneavoastră.

 

 

Așa că, dacă meniul Setări rapide prinde praful, atunci o reordonare rapidă a setărilor pare potrivită. Iată cum puteți începe.

Cum se utilizează Setări rapide pe Windows 11

Cu setările rapide activate, puteți face o mulțime de lucruri fără prea multe bătăi de cap. Pentru a începe, apăsați tasta de comandă rapidă Windows + A, iar meniul Quick Settings va fi lansat. Alternativ, mergeți în colțul din dreapta jos al ecranului de pe desktop și faceți clic pe setul de pictograme de mai jos (Wi-Fi, difuzor, baterie etc., care vor fi câteva dintre opțiunile dvs.).

De acolo, se va deschide caseta de dialog pentru setările rapide. Puteți apoi să vă modificați setările de aici destul de ușor.

De exemplu, făcând clic pe Accesibilitate, se va deschide o serie de alte opțiuni; de exemplu, puteți alege totul, de la lupă și filtre de culoare la Narator, taste autocolante și așa mai departe, și puteți face o serie de modificări – toate dintr-un singur loc.

 

Editarea meniului de setări rapide

În timp ce meniul Setări rapide are un set implicit de pictograme, nu trebuie să vă mulțumiți cu ele. În schimb, puteți adăuga sau elimina oricâte pictograme doriți din meniul Quick Settings, totul cu câteva modificări.

 

Iată cum puteți începe:

 1. Faceți clic pe pictograma creionului de mai jos în meniul Quick Settings (Setări rapide).
 2. Pentru a elimina o pictogramă preexistentă, faceți clic pe pictograma de dezlipire a pictogramei respective.
 3. Pentru a adăuga o nouă pictogramă în meniu, faceți clic pe Add (Adăugare) și selectați pictograma pe care doriți să o adăugați la meniul dvs.
 4. În cele din urmă, faceți clic pe Done, iar setările dvs. vor fi salvate.

O listă de opțiuni pe care le veți vedea în meniul Quick Settings (Setări rapide) include:

 • Mod avion
 • Economizor de baterie
 • Lumină de noapte
 • Accesibilitate
 • Partajare în apropiere
 • Proiect
 • Afișaj prin cablu

.

În plus, dacă faceți clic pe pictograma de setări, veți vedea că este meniul de setări. Și, atunci când treceți deasupra, veți fi direcționat direct la meniul de setări al Windows-ului dumneavoastră.

 

Utilizarea Quick Settings pe Windows PC

Puteți ieși din meniul Quick Settings (Setări rapide) făcând clic oriunde în afara meniului de setări. Deși Quick Settings este limitat în ceea ce poate face, este soluția perfectă pentru cineva care se grăbește. Cu toate acestea, dacă doriți mai mult control și funcționalitate, cea mai bună opțiune ar fi să vă bazați pe Panoul de control sau pe meniul Setări.

5/5 - (8 voturi)
Matei Corvin

Matei este unul din autorii acestui blog. Este un scriitor de content online de peste 10 ani. Pasiunile sale sunt laptopurile, smartphoneurile, si securitatea online.

In ultimii 5 ani, a reusit sa publice peste 100 de articole pe domenii mari precum Vice, Forbes, Medium.

Este foarte interesat de viitorul tehnologiei, de aceea nu lasa nimic neacoperit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *