Skip to content
Prima pagină » Surface Laptop Go 2 de la Microsoft ar putea fi lansat în iunie

Surface Laptop Go 2 de la Microsoft ar putea fi lansat în iunie

În sfârșit, Microsoft pare să actualizeze unul dintre puținele laptopuri Windows cu adevărat accesibile din punct de vedere financiar care merită să fie luat în considerare în locul unui Chromebook.

Mă refer la Surface Laptop Go, care ar trebui să primească o continuare în lunile următoare, potrivit lui Zac Bowden de la Windows Central, care are un dosar curat când vine vorba de dezvăluirea detaliilor despre produsele Microsoft înainte de lansarea lor oficială. Bowden spune că Surface Laptop Go 2 va debuta în această primăvară, probabil în iunie, cu specificații actualizate și un design familiar.

Specificatii Surface Laptop Go 2

Nu vă țineți respirația pentru schimbări majore; Surface Laptop Go 2 se prefigurează a fi o actualizare iterativă, nu o revizuire la care v-ați fi așteptat după o pauză de 1,5 ani între lansări. În orice caz, se pare că Laptop Go 2 va porni de la același preț de intrare de 549 de dolari, iar configurațiile superioare se vor potrivi cu modelul actual la 699 și 899 de dolari. Trebuie spus, totuși, că în prezent puteți achiziționa Surface Laptop Go la un preț începând de la 399 de dolari.

Cel mai mare upgrade al acestui al doilea efort este performanța mai rapidă pe care o obține prin intermediul cipurilor Intel de generația a 11-a, care vor înlocui componentele actuale de generația a 10-a. Dacă acest lucru este corect, Surface Laptop Go 2 va fi totuși cu o generație în urma celor mai recente laptopuri, având în vedere că Intel livrează deja procesoare de a 12-a generație.

Potrivit Windows Central, totul de la actualul Laptop Go va fi preluat în viitorul model, inclusiv porturile, designul șasiului, materialele și ecranul de 12,4 inchi. Acesta va fi probabil oferit cu 4Gb sau 8GB de RAM, 128GB sau 256GB de stocare SSD mai rapidă și un senzor de amprentă. Sperăm ca noul cip să îmbunătățească răcirea, deoarece modelul anterior se încingea, deși, dacă există o actualizare indispensabilă pe lista noastră, aceasta este o tastatură cu iluminare din spate, care lipsește în mod inexplicabil de pe modelul actual.

Acesta fiind spus, lucrul pe care abia aștept să îl văd în persoană este zvonul de culoare Sage. Îmi plac mult finisajele actuale pe care le oferă Microsoft și îmi imaginez că un șasiu verde ar ajuta sistemul să iasă în evidență față de aproape orice altceva de pe piață.

Suprafața Laptop Go nu este cel mai ieftin laptop al companiei – acesta ar fi Surface Laptop SE, un dispozitiv de 249 de dolari pentru piața K-12. Indiferent de aceasta, Laptop Go este unul dintre cele mai bune PC-uri de buget și un concurent real pentru Chromebook-urile din gama medie. Dacă sunteți pe piață pentru o opțiune mai premium, se așteaptă ca Microsoft să lanseze Surface Laptop 5 mai târziu în acest an, deși Bowden avertizează că lipsa cipurilor ar putea împinge lansarea sa din primăvară până în toamnă.

5/5 - (5 voturi)
Matei Corvin

Matei este unul din autorii acestui blog. Este un scriitor de content online de peste 10 ani. Pasiunile sale sunt laptopurile, smartphoneurile, si securitatea online.

In ultimii 5 ani, a reusit sa publice peste 100 de articole pe domenii mari precum Vice, Forbes, Medium.

Este foarte interesat de viitorul tehnologiei, de aceea nu lasa nimic neacoperit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *