Skip to content
Prima pagină » PlayStation VR2 O Sa Fie Lansat In Primavara Lui 2023

PlayStation VR2 O Sa Fie Lansat In Primavara Lui 2023

PlayStation a confirmat aseară pe Instagram că PlayStation VR2 se va lansa la începutul anului 2023. Acest lucru marchează un decalaj de șase ani de la lansarea PS VR original în 2016.

Acel set VR era compatibil doar cu consolele PS4 și PS5 și folosea un adaptor, în timp ce VR2 va funcționa doar cu consolele PlayStation 5 și funcționează cu un singur cablu USB.

VR2 a fost anunțat în ianuarie, iar noi am avut parte de o primă privire asupra setului de realitate virtuală o lună mai târziu, în februarie.

Această primă privire a prezentat utilizatorilor un set de căști care arată similar cu modelul anterior, dar care are și câteva caracteristici noi, precum un cadran de reglare a lentilelor și un nou design al gurii de ventilație care ar trebui să îmbunătățească fluxul de aer și să mențină setul rece.

personaj folosind un headset vr

personaj folosind un headset vr

Căștile sunt, de asemenea, mai subțiri decât modelul anterior.

“Scopul nostru este de a crea o cască care nu numai că va deveni o parte atractivă a decorului din sufrageria dumneavoastră, dar vă va ține imersați în lumea jocului, până la punctul în care aproape că veți uita că folosiți o cască sau un controler”, a scris Hideaki Nishino, vicepreședinte senior al PlayStation, într-o postare pe blog din iulie.

De asemenea, am avut ocazia să aruncăm o privire asupra experienței de utilizare pentru VR2 în luna iulie. Această actualizare a dezvăluit o funcție de vedere prin intermediul camerelor din cască.

Alternativ, puteți, de asemenea, să configurați o “zonă de joc personalizată”, ceea ce înseamnă că VR2 va scana spațiul dvs. și va stabili limitele zonei de joc pentru a vă împiedica să vă împiedicați să vă împiedicați de canapea (prin intermediul unei notificări). Pentru streamerii de acolo, actualizarea a menționat, de asemenea, o funcție de difuzare, astfel încât să vă puteți filma în timp ce jucați jocuri.

În efortul de a te face “să uiți că folosești o cască sau un controler”, așa cum a scris vicepreședintele Nishimo, VR2 promite ecrane OLED, o rezoluție de 2000 x 2040 pe ochi și opțiuni de rată de reîmprospătare de 90/120Hz.

În prezent, există douăzeci de jocuri PS VR2 în curs de dezvoltare, potrivit site-ului PlayStation. Aceste jocuri includ exclusivitatea PS VR2 Horizon Call of the Mountain, precum și portări ale jocurilor Resident Evil Village, The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution și No Man’s Sky.

Prețul pentru VR2 nu a fost încă cunoscut.

5/5 - (7 voturi)
Matei Corvin

Matei este unul din autorii acestui blog. Este un scriitor de content online de peste 10 ani. Pasiunile sale sunt laptopurile, smartphoneurile, si securitatea online.

In ultimii 5 ani, a reusit sa publice peste 100 de articole pe domenii mari precum Vice, Forbes, Medium.

Este foarte interesat de viitorul tehnologiei, de aceea nu lasa nimic neacoperit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *