Skip to content
Prima pagină » Cele mai bune 13 jocuri cu supereroi de pe Steam

Cele mai bune 13 jocuri cu supereroi de pe Steam

Jocurile cu supereroi sunt greu de găsit pentru că adesea corelăm cuvântul supererou doar cu cele populare.

Utilizând definiția unui supererou, un personaj unic cu superputeri, veți fi surprinși că majoritatea jocurilor pot fi considerate jocuri de supereroi într-un mod diferit.

Cu toate acestea, ne vom concentra pe cele mai bune jocuri de supereroi de pe Steam, unde jocurile sunt etichetate sau clasificate în categoria supereroi, astfel încât lista să fie mai consistentă.

De la popularul Univers DC și Univers Marvel până la jocul nebunesc al supereroilor din South Park, lista are de toate, iar acestea nu vor fi într-o ordine anume.

Copilierii Gotham

Gotham Knights este un RPG de crime în lume deschisă cu Robin, Nightwing, Batgirl și Red Hood.

Acest joc poate fi jucat fie solo, fie co-op. Jucați în rolul justițiarilor care cercetează orașul Gotham City în lung și-n lat pentru a găsi criminali din Curtea Bufnițelor. Fiecare cavaler are o abilitate specială pe care o poate debloca pentru a se plimba prin oraș.

Baza ta se află în Belfry, unde ai un computer din spate cu o hartă a orașului care îți permite să avansezi în poveste prin îndeplinirea misiunilor.

În timp ce vă uitați pe hartă, vedeți un rezumat al fiecărei misiuni și nivelul de dificultate al acesteia. Există, de asemenea, un banc de lucru pentru a vă îmbunătăți statisticile sau echipamentele care vă vor ajuta atunci când urmăriți provocările.

În timpul luptei, va exista o bară de impuls care va crește atunci când ataci cu succes un inamic. Când bara este plină, puteți lansa o combinație puternică de abilități.

După ce rezolvi fiecare crimă, care este misiunea jocului, câștigi puncte XP, schițe și materiale de artizanat. Crimele nu implică doar lupte, ci și urmărirea infractorilor.

Te poți trezi implicat într-o urmărire a dubițelor de contrabandă în care va trebui să dobori mai întâi vehiculul în mișcare înainte de a te lupta cu fiecare pasager de la bordul acestuia.

De la vizualele sale uimitoare la povestea sa frumoasă, Gotham Knights este un joc foarte interesant în ansamblu.

Injustice: Gods Among Us

Injustice este un joc de lupte care prezintă supereroi și răufăcători din universul DC.

Povestea îl prezintă pe Superman care se confruntă cu pierderea unei persoane dragi și cu evenimentele care se desfășoară după aceea.

În timp ce povestea avansează, veți avea parte de lupte unu-la-unu împotriva diferitelor personaje. Fiecare luptător are un indicator de viață care îi determină sănătatea.

În God’s Among Us, fiecare luptător începe cu o bară de sănătate gri care se schimbă în roșu atunci când este golită. Bara de sănătate roșie servește drept a doua viață și ultima șansă a luptătorului.

Jocul se termină dacă unul dintre provocatori este eliminat. Fiecare lovitură pe care o dai sau o primești va progresa contorul special al personajului tău.

Când contorul este plin, personajul tău va efectua o super mișcare. Super mișcarea este unică pentru fiecare personaj.

Există niveluri de provocare care se schimbă zilnic pentru a vă ajuta să câștigați puncte de experiență. Aceste puncte vă vor permite să deblocați costume care sunt unice pentru fiecare personaj.

De la creatorii lui Mortal Kombat, Injustice: God’s Among Us este un joc de care se va bucura orice fan DC.

Injustice 2

Injustice 2 este un joc de lupte și o continuare a jocului Injustice: Gods Among Us. În timp ce gameplay-ul său este similar cu jocul precedent, totuși, povestea este diferită.

Povestea Injustice 2 începe cu fuga lui Supergirl și Superman pe Pământ de pe Krypton în timpul unui atac.

Este un mare upgrade față de prima franciză, deoarece introduce modul Multiverse, care este modul de joc pentru a vă ridica nivelul personajelor, precum și pentru a câștiga statistici.

Aici se introduce Gear System, care este un sistem de loot-dropping care îți oferă șansa de a câștiga obiecte de costum și de a modifica abilitățile personajului tău.

Injustice 2 prezintă, de asemenea, noi abilități și abilități, ceea ce reprezintă o îmbunătățire față de prima franciză.

Există provocări care se schimbă zilnic. Finalizarea unei provocări vă va aduce recompense de progresie, inclusiv echipamente rare care schimbă complet înfățișarea personajelor dvs. pentru a da luptătorului dvs. un aspect unic și distinct.

Când vă simțiți încrezători cu îmbunătățirile dvs., puteți încerca serverele online ale jocului pentru a vă lupta cu alți jucători.

DC Universe Online

DC Universe Online este un joc de acțiune multiplayer care are loc în universul DC. Acesta are în mare parte un gameplay open-world în care puteți explora orașul în mod liber, fără nicio limitare de timp.

Cel mai bun aspect al acestui joc este personalizarea personajelor, unde vă puteți crea propriul erou sau răufăcător pe placul dumneavoastră.

Fanii DC se vor bucura cu siguranță de acest joc, deoarece este diferit de jocurile obișnuite în care joci supereroi precum Batman, Wonder Woman și mulți alții.

DC Universe Online introduce Artefactele, care sunt obiecte puternice pe care le puteți ridica pe măsură ce jucați jocul și câștigați mai mult XP.

Acestea vă vor crește statisticile generale și vă vor ajuta să obțineți abilități speciale pentru a vă ajuta în luptă. A avea Artefacte este una dintre cerințele de care personajul tău va avea nevoie pentru a-și îndeplini rolul.

Puteți echipa până la 3 artefacte, fiecare dintre ele având până la 200 de grade. Va fi o provocare să câștigați mult XP pentru acestea, dar se va răsplăti.

Jocul introduce, de asemenea, un sistem Omnibus în care există misiuni săptămânale pentru a vă ajuta să câștigați credite pentru upgrade-uri, ceea ce face ca jocul să fie sustenabil pentru a juca pe termen lung.

Marvel’s Guardians of the Galaxy

Marvel’s Guardians of the Galaxy este un joc de acțiune bazat pe benzi desenate. Spre deosebire de majoritatea jocurilor cu supereroi, acest joc este unul cu un singur jucător.

Jucă în rolul lui Peter Quill sau Star-Lord în călătoria sa pentru a salva universul. Îi ai alături pe restul Gardienilor care luptă alături de tine. Cu toate acestea, nu îi poți schimba pentru a-i juca. În schimb, ai ocazia să-i direcționezi pe aceștia cu privire la ceea ce trebuie să facă.

Acest joc este, de asemenea, unul dintre acele jocuri de tip “alege-ți propria poveste” în care alegerile tale de dialog pot avea un impact asupra misiunilor tale.

Este posibil să vă găsiți în situația de a vă lupta pentru a șterge o misiune din cauza a ceea ce ați spus sau din cauza contrariului său complet. O altă caracteristică unică este The Huddle. Aici, Star-Lord îi va aduna pe toți Gardienii și va forma un cerc pentru a vorbi despre planul lor de joc.

Alegerea căii corecte vă va oferi o creștere a pagubelor, precum și o reînviere de grup.

Peisajele de colecție pot fi găsite în timpul explorării. Acestea sunt fie resurse care vă ajută să creați obiecte mai bune, cosmetice sau obiecte speciale care vă oferă mai multe opțiuni de conversație.

Lupta te ajută să câștigi puncte de experiență, iar acest lucru deblochează mai multe puncte de abilitate și puteri pentru personajul tău.

Marvel’s Guardians of the Galaxy oferă o altă abordare a jocurilor de luptă Marvel obișnuite, ceea ce este revigorant și este unul dintre cele mai bune jocuri bogate în povești de pe listă.

South Park: Fracturat dar întreg

South Park: The Fractured But Whole este un joc de rol amuzant care este practic o parodie a supereroilor pe care îi cunoaștem și îi iubim cu toții.

Una dintre cele mai amuzante parodii este versiunea lui Timmy a Profesorului X, cunoscut și sub numele de Doctor Timothy. Deoarece Timmy apare în mod regulat într-un scaun cu rotile din cauza handicapului său, acest rol este perfect pentru el.

Îl veți vedea stând într-un scaun cu rotile, cu o pătură care îi acoperă picioarele, la fel cum este Profesorul X.

În joc, jucați ca New Kid, cunoscut și ca Amazing Butthole, care s-a mutat recent în South Park. Din numele însuși, este evident că superputerile sale au ceva de-a face cu fundul său. El are capacitatea de a manipula timpul prin intermediul pârțurilor.

Acest lucru se deblochează mâncând mâncare mexicană de la vecinul său de alături. Butthole are puterea de a întrerupe, inversa și sări peste timp folosind Timefart.

De asemenea, el are capacitatea de a-și invoca trecutul pentru a-l ajuta în luptă. Mâncarea mexicană poate fi, de asemenea, folosită ca provizii de meșteșugărit pentru a vă îmbunătăți performanțele în timpul luptelor.

Puteți explora în mod deschis orașul cu o hartă care vă permite să știți unde să vă îndepliniți obiectivele.

Există mini-jocuri care implică atingerea butoanelor în funcție de modul în care sunt afișate pe ecran. Jucătorii care se pricep la jocurile de ritm vor avea un avantaj în acest joc.

Fractured But Whole vă va face să vă simțiți ca într-un episod din South Park. De la animația familiară până la personajele sale, fanii serialului se vor bucura cu siguranță de acest joc.

Jocul ar putea fi chiar unul dintre cele mai bune jocuri JRPG, deoarece mecanica lor de joc este atât de asemănătoare.

Batman Arkham Knight

Batman Arkham Knight este un joc open-world care dispune de luptă Freeflow. Aici, va trebui să îl învingeți pe Scarecrow, împreună cu Deathstroke, care plănuiește să devasteze Gotham City cu un atac cu gaz de frică.

După ce îl întâlnești pe Sperietoarea de ciori, te vei trezi că ai halucinații care te împiedică să-l învingi.

Voi avea șanse să lupți alături de Robin, Nightwing și Catwoman în timpul unor scenarii, ceea ce este o încântare pentru fanii lui Batman deopotrivă.

Jocul prezintă replici vocale din benzile desenate și răufăcători precum The Penguin, The Joker, Harley Quinn și mulți alții.

Arkham Knights prezintă un Batmobil interactiv cu caracteristici de înaltă tehnologie. Cu un design de top până la funcția de navigare, vehiculul este punctul culminant al jocului.

O vei folosi pentru a urmări inamicii în jurul orașului Gotham și se poate transforma dintr-o mașină de mare viteză într-un tanc militar. De asemenea, dispune de explozii cu încetinitorul, care dau emoții jucătorilor. Cel mai bun lucru este că puteți controla Batmobilul de la distanță.

În timp ce jucați jocul, veți întâlni misiuni secundare. Cu toate acestea, aceste misiuni secundare nu sunt ușor accesibile. Va trebui să explorați în mod deschis Gotham City pentru a găsi singuri misiunile secundare, ceea ce vă poate oferi mai multe ore de dedicat jocului.

Batman Arkham Knight este concluzia Trilogiei Arkham a celor de la Rocksteady și prezintă cei mai mulți răufăcători în comparație cu celelalte două jocuri.

LEGO Marvel Super Heroes 2

LEGO Marvel Super Heroes 2 prezintă peste o sută de supereroi din tot Universul Marvel, care se reunesc pentru a-l învinge pe răufăcătorul care călătorește în timp, Kang Cuceritorul.

Kang este principalul antagonist al poveștii. El a creat Chronopolis, care reunește locații din mai multe linii temporale, aducând astfel toți supereroii din realități și epoci diferite.

Jucând modul poveste se deblochează super-eroi. Fiecare are abilitățile sale bine cunoscute, precum și o capacitate unică de rezolvare a puzzle-urilor.

Explorarea Chronopolis este o cheie esențială pentru a debloca toate personajele jucabile. Este recomandat să încercați să deblocați supereroi care au abilitatea de a zbura pentru a vă permite să vă deplasați mai ușor.

Jocul are un mod multiplayer care poate fi jucat cu până la patru jucători. Puteți folosi oricare dintre eroii pe care i-ați deblocat pentru a juca acest mod. Unii vor avea un avantaj bazat pe puterile eroilor pe care i-au ales.

În timp ce acest lucru nu poate fi jucat online, puteți utiliza funcția de redare la distanță a Steam pentru a invita prietenii să joace în stil couch co-op.

Modul său multiplayer oferă jocuri care implică colectarea de obiecte, cum ar fi Capture the Infinity Stones, unde va trebui să colectezi cele mai multe pietre ale Infinitului și multe altele.

Partea neașteptată a acestui joc este că atât Ms. Marvel, cât și Spider-Man au abilitatea de a face fotografii sau selfie-uri.

Facerea de fotografii vă va aduce trofee și chiar va debloca personaje ascunse. Există peste 70 de trofee care pot fi deblocate în timp ce jucați jocul, ceea ce reprezintă, de asemenea, un alt obiectiv în afară de deblocarea tuturor supereroilor.

Prototip

Prototype este un joc de acțiune open-world în care îl jucați pe Alex Mercer, cunoscut și sub numele de Prototype.

Te trezești fără nici o amintire, dar ai brusc superputeri. Puterile tale sunt cauzate de virusul cu care ești infectat. Scopul tău este să-ți recuperezi memoria și să afli adevărul despre ce s-a întâmplat.

În acest joc, puteți găsi peste 200 de sfere care includ Sfere de reper și Sfere de indicii – dobândirea acestor sfere vă acordă puncte de evoluție, care pot fi folosite pentru a îmbunătăți sau debloca abilități.

Aveți acces la un meniu cu toate puterile care pot fi îmbunătățite. Puteți alege ce putere specifică puteți îmbunătăți mai întâi pentru a vă personaliza personajul în funcție de preferințele dvs.

Una dintre abilitățile tale este puterea ta de schimbare de formă. Poți lua forma a orice preferi, fie că e vorba de oameni sau de arme.

În Web of Intrigue, vânezi personaje și le consumi pentru a descoperi fragmente din trecutul tău. Puteți întâlni aceste personaje în mod aleatoriu în cele mai neașteptate moduri, cum ar fi în timp ce îndepliniți misiuni.

Puteți identifica cu ușurință personajele care au legătură cu aceasta prin logo-ul roșu care apare deasupra lor.

Povestea se desfășoară odată ce ai deblocat toate piesele importante ale memoriei tale. Înainte de asta, va trebui să parcurgeți nenumărate misiuni și să întâlniți diverse personaje pentru a ajunge în acest punct.

Trilogia Eroii se înalță

Trialogia Heroes Rise este un roman în care alegerile tale fac povestea. Este diferit de jocurile obișnuite, deoarece acesta nu implică multe secvențe de acțiune.

Mai degrabă, acest joc este un joc bazat pe text în care va trebui să citiți o serie de capitole în timp ce luați decizii pe parcurs.

Ești un super-erou, iar scopul tău final este să ai un scor de legendă de 100 pentru a atinge perfecțiunea. Cu toate acestea, nu este atât de ușor pe cât pare. Va trebui să faci alegerile de dialog corecte pentru a atinge acest obiectiv.

În The Prodigy, aspiră să faci parte din echipa de supereroi A-List din Millenia City. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă croiți drum pe scara celebrităților și să fiți cel mai faimos dintre toți.

The Hero Project este un reality show în care va trebui să te confrunți cu coeroii și chiar cu răufăcătorii tăi pentru a deveni câștigător.

Rezultatul primului joc afectează în mare măsură jocurile următoare și, prin urmare, va avea un efect asupra acestui joc. Ca parte a spectacolului, va trebui să eliminați oameni, existând astfel posibilitatea de a vă afecta relația cu alte personaje.

În Herofall, ești mai mult decât un supererou. Ești, de asemenea, o icoană politică care luptă pentru drepturile Americii. Urmează urmările deciziilor tale în The Hero Project. Herofall este o concluzie epică a trilogiei Heroes Rise.

Batman: The Telltale Series

Batman: The Telltale Series este un joc de tip alege-ți povestea cu un stil point-and-click. La fel ca în orice alt joc Telltale, alegerile pe care le faceți vor afecta rezultatul poveștii.

Îl joci pe Bruce Wayne, care investighează din nou moartea părinților săi. Cu cât avansezi mai mult în poveste, cu atât afli mai multe despre adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

În anumite momente ale poveștii, puteți alege dacă doriți să abordați problemele ca Bruce Wayne sau Batman.

Puteți decide ce tip de personaj doriți să fiți, fie pașnic și tradițional, fie brutal și întunecat. Bineînțeles, caracterul tău îți va afecta relația cu colegii tăi.

Jocul prezintă, de asemenea, evenimente în timp rapid în care deciziile trebuie luate în câteva secunde. Nealegerea unui dialog la timp va determina o reacție bazată pe scenariu. De asemenea, veți avea ocazia să investigați folosind abilitățile de detectiv ale lui Batman.

Dacă ți-au plăcut alte jocuri Telltale, cum ar fi The Walking Dead sau The Wolf Among Us, cu siguranță îți va plăcea acest joc.

Champions Online

Champions Online este un joc RPG online de supereroi. Simțiți-vă imersați în animația sa în stil carte de benzi desenate în timp ce explorați orașul Millennium. Conversațiile sunt sub formă de bule de vorbire, la fel ca în orice altă carte de benzi desenate.

Ce este interesant la acest joc este că vă puteți crea propriul supererou. Ți se permite să îți alegi atât înfățișarea, cât și puterea, ceea ce îl face să pară ca propria ta lume de benzi desenate. Pe măsură ce urci în nivel, ai posibilitatea de a adăuga noi puteri pe care să le amesteci cu cele existente.

După ce ajungeți la nivelul 25, puteți să vă alegeți nemesisul, pe care îl veți întâlni în timpul luptelor. Nemesisul tău va avea slugile sale peste tot în timp ce tu ești ocupat să te lupți cu alți inamici.

Învingându-i, totuși, vei scăpa obiecte care te vor ajuta în timpul misiunilor Nemesis. De-a lungul jocului, va exista o bătălie finală.

Înfrângerea dușmanului tău îl va trimite la închisoare, dar nu se termină însă aici. După ce vă învingeți primul nemesis, puteți crea unul nou, cu caracteristici complet diferite.

Este exact ca în cărțile de benzi desenate, unde credeai că ai câștigat deja, doar pentru a câștiga un alt dușman.

Misiunile pot fi făcute de unul singur, sau puteți alege să faceți echipă cu alți jucători online pentru a le îndeplini cu ușurință.

Îndeplinirea misiunilor va ajuta personajul tău să crească în nivel. Perks pot fi, de asemenea, efectuate în joc. Acestea sunt realizări pe care le întâlnești la întâmplare în timp ce explorezi în mod deschis harta.

Nu există un ghid alb-negru pentru aceste avantaje și va trebui să le găsiți singur, ceea ce sporește emoția.

Marvel vs Capcom: Infinite

Marvel vs Capcom: Infinite este un joc de lupte care îi face pe jucători să fie foarte nostalgici. De la personajele sale până la gameplay-ul tradițional, fanii acestui joc se vor bucura cu siguranță de Infinite.

Modul de poveste al lui Infinite este, de asemenea, o abordare interesantă. Eroii Marvel și Capcom lucrează împreună pentru a-l învinge pe Ultron Sigma. Pentru a face acest lucru, ei trebuie să recupereze toate Pietrele Infinitului pentru a recâștiga echilibrul dintre viață și moarte în ambele lumi.

Modul PvP al jocului este un joc tag-team cu doi jucători pe echipă. Fiecare jucător va avea un indicator de sănătate, precum și un contor Infinity, care poate dezlănțui o putere foarte puternică.

O notă frumoasă a jocului este folosirea Pietrelor Infinitului. Înainte de începerea fiecărui meci, jucătorii au posibilitatea de a alege una dintre cele șase Pietre ale Infinitului și de a folosi abilitatea respectivă oricând în timpul meciului.

Aceasta se numește Infinity Surge. De exemplu, primul tău luptător este eliminat. Dacă aveți Piatra Sufletului, vă puteți învia coechipierul și puteți obține acea a doua șansă necesară.

Stilul său de luptă este foarte tradițional, în sensul că luptătorii au posibilitatea de a lansa mai multe atacuri și combo-uri în timpul meciurilor. Luptătorii pot ataca în timp ce adversarul se află în aer, negând posibilitatea inamicului de a riposta.

În general, Infinite este o adăugare bună la lista de jocuri Marvel vs Capcom.

4.9/5 - (8 voturi)
Matei Corvin

Matei este unul din autorii acestui blog. Este un scriitor de content online de peste 10 ani. Pasiunile sale sunt laptopurile, smartphoneurile, si securitatea online.

In ultimii 5 ani, a reusit sa publice peste 100 de articole pe domenii mari precum Vice, Forbes, Medium.

Este foarte interesat de viitorul tehnologiei, de aceea nu lasa nimic neacoperit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *