Skip to content
Prima pagină » Despre Noi

Despre Noi

Salut!

Stiu ca ai multe optiuni cand vine vorba de informatie. Iti multumesc pentru ca ai ales sa ne vizitezi!

Este foarte greu sa dai sfaturi despre tehnologie fara sa fii macar un pic implicat. Ne putem lauda cu peste 10 ani de support it in diverse categorii. Asta inseamna ca informatiile pe care le cauti sunt verificate, testate si asigurate ca functioneaza.

Conteaza mult un sfat atunci cand vine vorba de o achizitie noua. Fie ca este vorba de un laptop, sau de un simplu mouse. Nimeni nu vrea sa devina cobai pe banii lui. Sunt sigur ca nici tu!

Scopul acestui blog este de a transpune pasiunea pe care o avem despre tehnologie, in articole folositoare tie. Suntem siguri ca te vor indruma spre drumul cel bun.

TechViceRoY a fost fondat in Ianuarie, 2022 si speram sa deschida calea catre multe decenii in viitor unde putem ajuta cat mai multa lume, ca tine.

Despre linkurile prezente pe site

TechViceRoy este un blog/site care traieste datorita tie. Este posibil ca uneori sa vezi un link catre un magazin, sau o reclama. Este maniera prin care putem sa mentinem acest site viu.

Daca in urma unui sfat gasit la noi, se intampla ca tu sa cumperi ceva de pe un alt site unde noi facem referire, vrem sa te anuntam ca pentru tine, nu este niciun cost in plus. Este doar modalitatea prin care noi ne putem continua operatiunea. Iti multumim pentru intelegere!